Qatar ter Saleghem

Qatar ter Saleghem is een zeer moderne zoon van de beroemde Kannan uit de topsportstam van Qerly Chin. Op de hengstenkeuring van het BWP was Qatar ter Saleghem een opvallend mooie verschijning met goede beweging en blonk uit in het vrijspringen. Moeder Koreandre de la Pomme sprong zelf een goede 4- en 5-jarigen cyclus in Belgiƫ, waarna ze werd ingezet voor de fokkerij. Zij stamt af van Vagabond de la Pomme die zelf succesvol op 1.60m. niveau sprong. Inmiddels springen ook zijn nakomelingen op dit niveau.

Grootmoeder Everly Chin de la Pomme sprong zelf op 1.60m. niveau. Ze gaf de goedgekeurde hengsten Latour VDM en Kasanova de la Pomme, die op 1.50m. niveau springt. Overgrootmoeder Werly Chin de Muze sprong zelf op 1.50m. niveau en gaf al vier nakomelingen op 1.60m. niveau. Een van deze nakomelingen is de merrie Derly Chin de Muze, die ook de moeder is van de het topspringpaard Killer Queen VDM met Daniel Deuser die op dit moment de ranking aanvoert bij de springpaarden.

De eerste veulens van Qatar ter Saleghem zijn modern en langgelijnd met lichtvoetige bewegingen en een zeer goede galop met veel balans.

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Bruin

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2016

Stokmaat
L

Goedgekeurd
BWP

Dekgeld vaste kosten
€ 250

Dekgeld drachtig
€ 450

Breeding Fee Total
€ 700

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Hengstenstation Tivoli, familie Zwartjens


Foto's

Pedigree

QATAR TER SALEGHEM

KANNAN GFE

VOLTAIRE

FURIOSO II

GOGO MOEVE

CEMETA

NIMMERDOR

WOZIETA

KOREANDRE DE LA POMME

VAGABOND DE LA POMME

VIGO D'ARSOUILLES

SAUTERELLE DE LA POMME

EVERLYCHIN DE LA POMME

MALITO DE REVE

WERLY CHIN DE MUZE