Dominancer W

Dominator 2000 Z x Lancer III x Orlando x Carthago

Levend veulen garantie*

Holsteiner stam 8829

Geb.: 2021

Niveau: GGK

GGK: ZANG, AES

Kleur: Zwartbruin

Stokmaat: 1.70m.

Dekgeld vaste kosten: 300 euro + 450 euro excl. bij dracht

 

De vader van Dominancer W is de zeer vermogende en populaire Dominator 2000 Z die onder het zadel van Christian Ahlmann op het allerhoogste niveau loopt. Dominator 2000 Z nakomend van de invloedrijke topverervers Diamant de Semilliy en Cassini I, die beide al veel nakomelingen op het allerhoogste niveau gaven. 

 

Dominancer W is gefokt uit Lady Liberty de dochter van Lancer III uit de Holsteiner stam 8829. De volle zus Lancelotta springt zelf op het allerhoogste niveau en is onlangs overgenomen door topruiter Steve Guerdat. Lancer III heeft zelf 1.50m gesprongen en gaf maarliefst 38 nakomelingen die 1.60m lopen uit relatief weinig nakomelingen. 

Overgrootmoeder van Dominancer W is de merrie Kerrin II v. Carthago, zij gaf de goedgekeurde hengsten Catalani (1.50m) en Boris van het Kluizebos (1.60m). Haar moeder Urte, Masetto x Landgraf is o.a. de moeder van de wereldberoemde stempelhengst Clinton. 

 

Dominancer W is een groot, langgelijnde hengst met een ruime draf en een goede galop. Met het springen toont hij zeer veel vermogen en een zeer goede techniek en goede sprongafloop. Dominancer beschikt over een fantastisch meewerkend karakter en laat zich makkelijk bewerken. 

Dominancer W: een veelbolovend talent voor de toekomst!!

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Zwartbruin

Geboorte jaar
2021

Stokmaat
170 cm

Foto's

Video's

Pedigree

DOMINANCER W

DOMINATOR 2000 Z

DIAMANT DE SEMILLY

LE TOT DE SEMILLY

VENISE DES CRESLES

CEPHALE 2000

CASSINI I

NEPHALE

LADY LIBERTY

LANCER III

LANDGRAF I

INULA

ODESSA

ORLANDO

KERRIN II