Twister de la Pomme

Darco x For Pleasure x Jalisco B x Fury de la Cense

Stokmaat: 1.72m

Dekgeld vaste kosten: 250 euro + 700 euro (excl.) bij dracht

 

Twister de la Pomme stamt af van niet één maar drie legendarische verervers! Darco, For Pleasure en Jalisco B. Alle drie de hengsten hebben veel betekend in de hedendaagse fokkerij en hebben vele goede nakomelingen gegeven. Het kan niet anders dan dat Twister deze gouden genen ook doorgeeft!

 

Twister de la Pomme geeft zelf bloederige rijpaarden die lekker los in het lichaam zjin. Ook is een sterk punt van Twister dat zijn nakomelingen voorzichtig en scherp zijn maar toch zeer bewerkbaar en werkwillig! Kortom een topkarakter met kwaliteit!

 

Naast Twister gaf Nimfe de la Pomme nog 2 goedgekeurde hengsten meer: Tin Tin de la Pomme en Telstar de la Pomme. Buiten drie goedgekeurde hengsten gaf ze ook nog eens vier 1.60m paarden.

 

Verderop in de moederlijn zien we de bekende Fragance de Chalus die evenals Nimfe de la Pomme succesvol bij de Young Riders presteerde met Karline de Brabander. Fragance is daarnaast ook zeer succesvol in de fokkerij en heeft bekende topverervers als Mylord Carthago, Norton d'Eole en Bamako de Muze voortgebracht. Ze bracht in totaal achtien paarden die 1.40m liepen of hoger waarvan er zes het allerhoogste niveau hebben gelopen. 

 

Twister de la Pomme die zelf ook 1.60m heeft gesprongen, springt momenteel succesvol op 3* en junioren niveau met de jonge amazone Meike Zwartjens. Deze combinatie is o.a. winnaar van de Nations Cup junioren in Wierden, 2de in de finale jeugdcompetitie junioren en deze combinatie heeft succesvol meegedaan op het EK junioren in Vilamoura. 

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Vos

Geboorte jaar
2007

Stokmaat
L

Goedgekeurd
AES - Old OS - SWE

Dekgeld vaste kosten
€ 250

Dekgeld drachtig
€ 700

Breeding Fee Total
€ 950

Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries

Beschikbaar bij

Dekstation Tivoli, familie Zwartjens


Foto's

Video's

Pedigree

TWISTER DE LA POMME

DARCO

LUGANO VAN LA ROCHE

LUGANO I

ADLERFLUT

OCOUCHA

CODEX

LATOUCHA

NIMFE DE LA POMME

FOR PLEASURE

FURIOSO II

GIGANTIN

FRAGANCE DE CHALUS

JALISCO B

NIFRANE