Chaudfontaine JL Z

Chaudfontaine JL Z

Chacco Blue x Nabab de Reve x Lys de Darmen x Lugano van la Roche

Niveau: 5 jarigen

GGK: Zangersheide

Kleur: Bruin

Stokmaat: 1.71m

Dekgeld vaste kosten: 1500 euro excl

 

Chaudfontaine is een nakomeling van Chacco Blue die zelf succesvol op het hoogste niveau heeft gesprongen en al jaren in de top van de wereldranglijst staat door zijn vele nakomelingen op het allerhoogste niveau! Chacco Blue staat al jaren zeer hoog op diverse rankings. Zijn nakomelingen verdienen veel prijzengeld op het hoogste niveau. Enkele bekende toppers van Chacco Blue zijn o.a. Explosion W, Chadino, Chaccomo, Chaqui Z, Blue Movie, Chalou, Chacco Blue II, Chabacon.

 

Moeder van Chaudfontaine is de beroemde merrie Valentina van 't Heike. Ze sprong op 5* GP niveau met Jos Lansink. Ze namen o.a. deel aan de Olympische Spelen in Londen en diverse Nations Cup wedstrijden in Aken, Rotterdam en Barcelona. 

 

De moederlijn van Valentina is een topsportstam. De moeder van Valentina: Quanina van 't Heike heeft al tien nakomelingen die 1.40m of hoger springen in de sport, waarvan drie 1.60m paarden en een goedgekeurde hengst. 

 

Valentina zelf is moeder van twee 1.60m paarden: Boomer van 't Heike en Epleaser van 't Heike die zelf ook een topvererver is, hij staat al hoog genoteerd in diverse rankings en heeft ook al weer diverse 1.60m springende nakomelingen voortgebracht. In totaal heeft zij al vier goedgekeurde hengsten voortgebracht!

 

Chaudfontaine JL Z is een groot en lang gelijnde hengst met veel atletisch vermogen en een super galop. Met zijn looks, kwaliteiten en gouden genen zal deze moderne en atletische hengst een goede toevoeging zijn voor de hedendaagse fokkerij! Hij liet zelf een zeer goede indruk achter op de KWPN en BWP hengstencompetities waar hij imponeerde met zijn vermogen, voorzichtigheid, super techniek en rijdbaarheid tussen de hindernissen!!

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Bruin

Geboorte jaar
2018

Stokmaat
XL

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 1200

Breeding Fee Total
€ 1500

Sperma beschikbaar
Vers

Foto's

Video's

Pedigree

CHAUDFONTAINE JL Z

CHACCO-BLUE

CHAMBERTIN

CAMBRIDGE

DESIREE VII

CONTARA

CONTENDER

GODAHRA II

VALENTINA VAN 'T HEIKE

NABAB DE REVE

QUIDAM DE REVEL

MELODIE EN FA

QUANINA VAN T HEIKE

LYS DE DARMEN

GOLYMPIA