Chaudfontaine JL Z

Chacco Blue x Nabab de Reve x Lys de Darmen x Lugano van la Roche

Stokmaat: 1.71m

Dekgeld vaste kosten: 300 euro + 950 euro (excl.) bij dracht

 

Chaudfontaine is een nakomeling van Chacco Blue die al jaren in de top van de wereldranglijst staat door zijn vele nakomelingen op het allerhoogste niveau!

 

Moeder van Chaudfontaine is de beroemde merrie Valentina van 't Heike. Ze sprong op 5* GP niveau met Jos Lansink. Ze namen o.a. deel aan de Olympische Spelen in Londen en diverse Nations Cup wedstrijden in Aken, Rotterdam en Barcelona. 

 

De moederlijn van Valentina is een topsportstam. De moeder van Valentina: Quanina van 't Heike heeft al tien nakomelingen die 1.40m of hoger springen in de sport, waarvan drie 1.60m paarden en een goedgekeurde hengst. 

 

Valentina zelf is moeder van twee 1.60m paarden: Boomer van 't Heike en Epleaser van 't Heike die ook een topvererver is. In totaal heeft zij al vier goedgekeurde hengsten voortgebracht!

 

Chaudfontaine JL Z is een groot en lang gelijnde hengst met veel atletisch vermogen en een super galop. Met zijn looks, kwaliteiten en gouden genen zal deze moderne en atletische hengst een goede toevoeging zijn voor de hedendaagse fokkerij!

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Bruin

Geboorte jaar
2018

Stokmaat
XL

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 950

Breeding Fee Total
€ 1250

Sperma beschikbaar
Vers

Foto's

Video's

Pedigree

CHAUDFONTAINE JL Z

CHACCO-BLUE

CHAMBERTIN

CAMBRIDGE

DESIREE VII

CONTARA

CONTENDER

GODAHRA II

VALENTINA VAN 'T HEIKE

NABAB DE REVE

QUIDAM DE REVEL

MELODIE EN FA

QUANINA VAN T HEIKE

LYS DE DARMEN

GOLYMPIA