Gaillard de la Pomme

Nabab de reve x Darco x Chin Chin

Levend veulen garantie*

Geb: 2006

Niveau: 1.45m

Kleur: Bruin 

Stokmaat: 1.72m.

Dekgeld vaste kosten: 300 euro + 700 euro excl. bij dracht

 

Gaillard de la Pomme is gefokt uit een stam waarin topsport verankerd zit. Zowel zes vaderpaarden (Nabab de Rêve, Darco, Chin Chin, Pachat II, Fleuri du Manoir en Saigon) als vier moeders (Narcotique de Muze II, Qerly Chin, Kerly en Goya) sprongen internationaal op het hoogste niveau.


Vader Nabab de Rêve staat internationaal bekend als topvererver van springpaarden. De nakomelingen van Nabab de Rêve beschikken over onbegrensd vermogen en zeer werkwillig karakter.


Moeder Narcotique de Muze II is zowel een spring- als een fokkerijfenomeen. Ze is naast Gaillard de la Pomme ook de moeder van de goedgekeurde hengsten: Qerlybet Hero, Quel Hero de Muze, Farouk de la Pomme en Giovanni de la Pomme. Een aantal van haar nakomelingen springen ook op internationaal 1.60m. niveau. Dit zijn: Qerlybet Hero, Boyante de Muze, Sea Coast Ferly en Farfelu de la Pomme en Giovani de la Pomme.

De grootmoeder van Gaillard de la Pomme, Qerly Chin sprong zelf ook internationaal op het hoogste niveau en diverse van haar nakomelingen doen dit ook al weer. Gaillard de la Pomme heeft zelf op internationaal 1.45m. niveau gesprongen.

De oudste nakomelingen van Gaillard de la Pomme zijn beloftevolle springpaarden. Ze tonen vermogen en hebben een fijn karakter. Een aantal sportpaarden van Gaillard de la Pomme zijn al in handen van topsportstallen en springen op hoog niveau: Finn Lente 1.70m, G's Fabian 1.60m, Fair Play 1.60m, First One 1.55m, Grenoble DN 1.50m en GGK, Fidin 1.50m en Gyselle II Z 1.50m. 

Gaillard de la Pomme beschikt over maat, vermogen, goede reflexen en een fantastisch karakter. Zijn nakomelingen zijn groot, langgelijnd en atletisch. 

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Bruin

Geboorte jaar
2006

Stokmaat
XL

Goedgekeurd
sBs / SWB

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 700

Breeding Fee Total
€ 1000

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Dekstation Tivoli, familie Zwartjens


Foto's

Video's

Pedigree

GAILLARD DE LA POMME

NABAB DE REVE

QUIDAM DE REVEL

JALISCO B

DIRKA

MELODIE EN FA

ARTICHAUT

CARAVELLE

NARCOTIQUE DE MUZE II

DARCO

LUGANO VAN LA ROCHE

OCOUCHA

QERLY CHIN

CHIN CHIN

KERLY