Pepitto van het Bokt

Pepitto van het Bokt

Thunder van de Zuuthoeve x Polygraf x Grossadmiral

Niveau: 1.45m

GGK: BWP

Kleur: Donkerbruin

Stokmaat: 1.68m

Dekgeld vaste kosten: 1250 euro excl. bij dracht

 

De veelbelovende Pepitto van het Bokt staat op het punt om door te breken op Grand Prix-niveau. De nu achtjarige hengst springt met enorm vermogen, kwaliteit en techniek. Onder Jack Ryan heeft Pepitto van het Bokt al meerdere mooie prestaties laten zien op 1.45m niveau.

Vader Thunder van de Zuuthoeve is een van de allerbeste hengsten in de fokkerij. Thunder van de Zuuthoeve sprong onder Jan van Dyck en Jos Lansink op internationaal Grand Prix-niveau en is toonaangevend als dekhengst. HH Azur, H5 Turbo Z, Israel van de Dennehoeve, Gunder, Domino en Eldorado van het Vijverhof zijn enkele voorbeelden van top nakomelingen van Thunder van de Zuuthoeve. 

Pepitto van het Bokt is gefokt uit de Westfaalse merri Pagena, een dochter van Polydor-zoon Polygraf. Zij bracht ook al het internationale springpaard My Lady Squalls Estate Z en de BWP-gekeurde Quintus van het Bokt. De combinatie van de bewezen Thunder van de Zuuthoeve en de unieke Westfaalse moederlijn maakt Pepitto van het Bokt een genetisch interessante hengst met vrij bloed.

In de sport maakte Pepitto van het Bokt vorig jaar al indruk met zijn springvermogen op de Wereldkampioenschappen voor zevenjarigen in Lanaken. Ook in andere internationale youngster rubrieken gooide Pepitto van het Bokt hoge oren. Met zijn enorme vermogen, kwaliteit aan de sprong en exclusieve pedigree is Pepitto van het Bokt een interessante hengst voor de fokkerij.

 

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Donkerbruin

Geboorte jaar
2015

Stokmaat
168 cm

Foto's

Video's