TEXAS VAN DE PADENBORRE

Texas van de Padenborre

Tangelo van de Zuuthoeve x Chin Chin x Fantastique x Noe xx

Niveau: 4 jarigen

GGK: BWP

Kleur: Vos

Stokmaat: 1.73 m.

Dekgeld vaste kosten: 300 euro + 550 euro excl. bij dracht

 

Texas is een BWP goedgekeurde zoon van topvererver Tangelo van de Zuuthoeve die zichzelf heeft bewezen op het allerhoogste niveau in de sport met Roelof Bril. Ook op het allerhoogste niveau in de springsport zijn vele nakomelingen van Tangelo actief. Zijn nakomelingen staan bekend om hun fijne karakters, rijdbaarheid, aansprekende modellen en hun springvermogen. 

 

De moederlijn van Texas is eveneens een zeer bekende Belgische topspringstam. Deze stam staat bekend om grote langgelijnde paarden met een goede instelling en rijdbaarheid en veel springvermogen. 

 

Texas moeder Dirka van de Padenborre gaf ook al de BWP goedgekeurde hengsen Ho Go van de Padenborre en Iron Man van de Padenborre, beiden presteren ze op het hoogste niveau in de sport.

 

Verder uit de stam komen o.a. de volgede 1.60m springpaarden: Toronto vd Padenborre, Kosmo van Hof ter Boone, Up and Down vd Padenborre, Socrates vd Padenborre, Big Red, Aga Khan C, Fape Fox Trot vd Padenborre, Las Vegas vd Padenborre, Winchester vd Padenborre, Val T'Horens vd Padenborre, Ohio vd Padenborre, Riot Gun vd Padenborre, Jamar D'Ysenbeeck.

 

Texas is een eerlijke betrouwbare hengst, is hoogbenig, langgelijnd. Texas liet zich van zijn goede kant zien tijdens de 3e fase van de BWP en zet dit door in de hengstencompetitie waar hij imponeerd met zijn goede rijdbaarheid, instelling en vermogen!

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Vos

Geboorte jaar
2019

Stokmaat
173 cm

Foto's

Video's