Bonaire 5

Bonaire 5

Baloubet du Rouet x Carthago Z x Sandro Z x Palermo

Niveau: 1.60m

GGK: Zangersheide

Kleur: Vos

Stokmaat: 1.74m

Dekgeld vaste kosten: op aanvraag

 

Bonaire 5 heeft zelf succesvol op 5* 1.60m. niveau gesprongen. Als jong paard was hij al erg succesvol in de sport. Hij behaalde zowel als 6 en als 7-jarige de finale op het WK jonge paarden in Lanaken. Als 8-jarige sprong hij al een 3* GP. Later in zijn carriere was hij o.a. 8ste in Rotterdam, 10de in Herning, 10de in La Coruna en 1ste in Veier de la Frontera. Hij nam voor het Spaanse team deel aan verschillende landenwedstrijden waaronder het EK met zijn ruiter Manuel Fernandez Saro. Hierna is Bonaire actief in de sport gebleven met verschillende jeugdruiters op 2* niveau.

 

Bonaire is een Zoon van het fenomeen Baloubet de Rouet die zelf ook op het allerhoogste niveau presteerde en o.a. Olimpisch goud wist te winnen in Athene en vele andere 5* wedstrijden op zijn naam wist te schrijven! Baloubet wordt vooral gebruikt voor zijn inbreng van bloed, vermogen en maat!

 

Bonaire die geboren is in de stallen van topfokker Paul Schockemohle heeft als moeder Capua Z. Zij is een nakomeling van de topvererver Carthago Z. Capua Z heeft totaal tien nakomelingen boven de 1.40m. gegeven waarvan er al drie op het aller hoogste niveau lopen! Hiermee staat zij in de top 30 van de best verervende merries ter wereld!

 

Zijn eerste jaargang veulens lijken maat en lengte te hebben en een super karakter in combinatie met een atletisch lichaam met een goede galop en veel front. Maar dat kan ook haast niet anders met zo'n vader! Zelf loopt hij op 19-jarige leeftijd nog simpel een 1.40 parcours maar zal nu niet meer op dit niveau uitgebracht worden.

 

 

Details

Categorie
Diepvries
Kleur
Vos

Geboorte jaar
2003

Stokmaat
XL

Goedgekeurd
Zangersheide - AES Approved

Dekgeld vaste kosten
€ 300

Dekgeld drachtig
€ 600

Breeding Fee Total
€ 900

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Hengstenstation Tivoli, Fam. Zwartjens


Foto's

Video's

Pedigree

BONAIRE 5

BALOUBET DU ROUET

GALOUBET A

ALME

VITI

MESANGE DU ROUET

STARTER

BADINE

CAPUA Z

CARTHAGO

CAPITOL I

PERRA

GRAND ROYALE

SANDRO

PAPUA