Bonaire 5

Bonaire 5 heeft zelf succesvol op 5* 1.60m. niveau gesprongen. Hij was o.a. 8ste in Rotterdam, 10de in Herning, 10de in La Coruna en 1ste in Vejer de la Frontera. Hij nam deel aan verschillende landenwedstrijden en het EK voor Spanje met zijn ruiter Manuel Fernandez Saro. Hierna is Bonaire steeds aktief in de sport gebleven met verschillende jeugdruiters op 2* niveau. Als jong paard was hij al erg succesvol in de sport. Hij behaalde zowel als 6 en als 7-jarige de finale op het WK jonge springpaarden in Lanaken. Als 8-jarige sprong hij al een 3* GP op 1.50m. niveau.

Bonaire 5 is een (18 jarige) zoon van Baloubet du Rouet die zelf ook op het hoogste niveau sprong en o.a. Olympisch goud heeft gewonnen in Athene. Ook boekte hij vele overwinningen op 5 sterren niveau met zijn ruiter Rodrigo Pessoa.

Bonaire is geboren in de stallen van topfokker Paul Schockemöhle. Zijn moeder Capua Z stamt af van topvererver Carthago Z. Zij gaf naast Bonaire nog 2 paarden op 1.60m. niveau, Take Me Z en Diathago. Ook gaf ze nog twee 1.50m. paarden en een nakomeling op 1.45m. niveau.

De grootmoeder van Bonaire 5, Grand Royale v. Sandro Z gaf o.a. Baldano, ook van Baloubet du Rouet, die ook succesvol op 1.60m. niveau sprong. Achter deze merrie vinden we Papua een dochter van de welbekende Palermo die zowel in Nederland als in Duitsland beroemd was in de springpaardenwereld. Vorig jaar is Bonaire 5 op zijn prestaties voor zijn leven goedgekeurd bij Studbook Zangersheide. Hierbij waren zijn röntgenfoto’s op 17-jarige! leeftijd nog heel goed.

Bonaire 5 is een rustige hengst met veel vermogen en een goede techniek.

De eerste veulens lijken groot, atletisch met een goede galop en veel front.

Details

Categorie
Hengsten
Kleur
Vos

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2003

Stokmaat
XL

Goedgekeurd
Zangersheide - AES Approved

Dekgeld vaste kosten
€ 250

Dekgeld drachtig
€ 550

Breeding Fee Total
€ 800

Sperma beschikbaar
Vers

Beschikbaar bij

Hengstenstation Tivoli, Fam. Zwartjens


Foto's

Video's

Pedigree

BONAIRE 5

BALOUBET DU ROUET

GALOUBET A

ALME

VITI

MESANGE DU ROUET

STARTER

BADINE

CAPUA Z

CARTHAGO

CAPITOL I

PERRA

GRAND ROYALE

SANDRO

PAPUA